Talenten

De talenten worden geselecteerd uit de jonge talenten die op zaterdagochtend trainen en kunnen worden uitgenodigd door de Handbal School Groningen. De leeftijdcategorie van de talenten is van 12 t/m 18 jaar. 
Talenten kunnen zich ook aanmelden en kunnen dan het onderwijs volgen op de topsporttalentschool te Groningen. 


Jonge talenten training 
Jonge talenten zijn de handbaltalenten van 10 t/m 12 jaar. Elk seizoen worden de verenigingen in de provincie en verenigingen die grenzen aan de provincie Groningen met E en D jeugd door een trainer van de HSG op hun training bezocht om te scouten voor jong talent. De gescoute talenten kunnen zich opgeven op deze site voor de training in oktober.
De trainingen zijn van oktober t/m april op zaterdagochtend van 8.30 - 10.00 in sporthal de Brug in Groningen. De training wordt gegeven door de trainers van de HSG. 

Doorstromen talent
De Handbalschool Groningen is een door het Nederlands Handbal Verbond erkende handbalschool. Toptalenten kunnen daardoor doorstromen naar het Regionaal Trainings Centrum in Emmen of naar de Handbalacademie op Papendal. Hoe een talent zich verder kan ontwikkelen tot een toptalent heeft het NHV beschreven in 'De weg van het NHV handbaltalent

Designed with Mobirise - Click now